kuharanta-keittio4
kuharanta-ruokailijat-7320
kuharanta-keittio5
kuharanta-keittio2
kuharanta-keittio2
previous arrow
next arrow

Hoivapalvelut

Kuharannan palvelukeskus on 52 paikkainen ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista hoivaa ja tukipalveluja kodikkaassa ja turvallisessa ympäristössä.

Kunnioitamme asukkaiden itsemääräämisoikeutta ja yksilöllisyyttä ja tuemme sosiaalisten suhteiden ylläpitämistä. Haluamme auttaa asukasta viettämään laadukasta elämää aina elontien viimeisiin päiviin asti.

Meiltä löytyy niin juhlasali, käsityösali kuin kuntosalikin ja ne ovat aktiivisessa käytössä yhteisissä virikehetkissä kuin myös yksilöllisessä kuntoutuksessa. Ruokasali mahdollistaa yhteisen mukavan lounashetken asukkaiden ja ystävien kesken. Ruokailussa huomioimme asukkaiden yksilölliset tottumukset ja erityistarpeet. Halutessaan asukkaat pääsevät saunomaan kerran viikossa. Sisäpihalla sijaitseva suojaisa puutarha on käytössä ympäri vuoden ja tuemme asukkaan mahdollisuutta säännölliseen ulkoiluun.

Asukkaaksi meille pääsee Eloisan asiakasohjauksen kautta. Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa hoiva- ja tukipalvelut sisältyvät hoitopäivämaksuun, jonka Eloisa on määritellyt. Juvan vanhaintuki ry. laskuttaa erikseen vuokrasta, vedestä ja sähköstä. Asukkaan on mahdollista hakea vuokraan Kelan asumistukea.

Scroll to Top